Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 28-05-2018 13:47:05
Huishouden & Energie

Stel een vraag en vergeet vooral geen feedback te geven ... !

Het gebeurt m.i. zonder er verder over na te denken ... het vergeten om een feedback te posten.

het forum bnnvara v&b heeft vaak interessante vragen, waarop de vrijwilligers antwoorden geven, die soms duidelijk zichtbaar, intensief werden gerechercheerd. ook het vermelden van eigen-ervaringen zijn voor iedere lezer/deelnemer erg  interessant.

helaas melden (te)veel vraagstellers zich niet meer terug, om de reageerders erover te informeren of het probleem kon worden opgelost, resp. hoe en voor welke oplossing hiervoor voornamelijk werd gekozen. of kon het probleem niet worden verholpen?

vraag: zijn er voorstellen onder de regelmatige forum-deelnemers hoe deze terugmeldingsquote beduidend verhoogd zou kunnen worden? misschien door de al aanwezige tool 'beste antwoord' (een plusje door de vraagsteller) vooraf iets duidelijker zichtbaar te maken, of de beheerder te vragen na één dag een standaard notificatie te sturen met een uitnodiging om een feedback te posten?