Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Martijn22Arn - 13-02-2024 14:55:35
Huishouden & Energie

Ontbinding voorlopige huurovereenkomst

Hey,

vorig jaar april heb ik via de sociale woningbouw een nieuwbouwappartement toegewezen gekregen waar ik er flink op vooruit ga. nu was het zo dat omdat het nieuwbouw was en de bouw nog moest beginnen, dat er gewerkt werd met een voorlopige opleverdatum in oktober. omdat ik weet dat opleverdata altijd met een korrel zout genomen moet worden heb ik wel meubels geregeld die ik vanaf november/december kon ophalen.

in oktober kreeg ik inderdaad de mail dat de oplevering vertraging had en dat het eind november zou worden, wat ik jammer vond maar wel verwachtte. nu is het zo dat er al meerdere keren vertraging is ontstaan met de oplevering waardoor het nu maart/april gaat worden. omdat ik er een beetje klaar mee ben, wil ik verder gaan kijken voor een woning waar ik wel snel in kan gaan.

nu weet ik alleen niet waar ik recht op heb door deze lange vertraging en of dit problemen oplevert mocht ik een nieuwe woning kan vinden. ik heb namelijk geen zin om straks een jaar lang dubbele huur te moeten betalen.