ma
door madithir Feb 23, 2015 om 12:10
Computers & telefonie

HTC desire na 5 dagen stuk??

Wij hebben een HTC Desire 310 gekocht voor onze dochter. Na 5 dagen legde wij hem gewoon rustig op tafel en barste uit het niets het scherm. Wij zijn direct teruggegaan naar de Mediamarkt waar wij hem gekocht hadden, hier vertelde ze ons dat dit wel vaker gebeurde maar dat ze hem niet mochten vergoede en dat hij eerst opgestuurd moest worden. Dit hebben ze gedaan en na een week kregen wij te horen dat er drukschade was en dat wij hem konden laten repareren voor ruim 80 euro. De telefoon hadden wij aanschaft voor net 100 euro!! Wij waren het hier niet mee eens en hebben met veel pijn en moeite HTC Nederland aanschreven. We moesten alle correspondentie toesturen wat wij ook gedaan hebben. Nu krijgen we het zelfde te horen van HTC terwijl ze de telefoon zelf niet gezien hebben. Hier valt ook niets aan te zien wat er is ook niets mee gebeurd!! Maar weet iemand iets om ons verder te helpen wat we nu nog kunnen doen. We vinden het gewoon een slechte zaak, binnen 5 dagen mag een scherm toch niet zomaar breken en dat ze dan de schuld bij ons neerleggen.

260 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

zoekster
door zoekster - Feb 23, 2015 om 12:23
10965 Antwoorden / 34 Vragen
0

Dus eerst vertellen ze u dat dit vaker gebeurt en vervolgens wordt verteld dat het uw schuld is? Dat is vreemd.
Bij Media Markt ligt de bewijslast, dat wil zeggen dat MM aannemelijk moet maken dat door uw gebruik het scherm is gebarsten.
Bovendien, als een scherm als het ware breekt, dan zou er met een steen oid tegenaan moeten zijn geramd, dat lijkt mij niet aannemelijk. Een kras op het scherm, dat lijkt me eerder gebruikersschade.
Echter als de verkoper niet mee wil werken, dan moet je over gaan tot andere maatregelen.

Wat nu te doen, zet uw klacht op de klachtenkompas.nl van de consumentenbond. Meld in uw klacht daar ook bij welke MM u de HTC heeft gekocht. Vertel uw verhaal zoals u het hier heeft verteld, dus dat er eerst werd verteld dat dit vaker voorkomt.

klik HIER

Succes!

zoekster
door zoekster - Feb 23, 2015 om 13:34
10965 Antwoorden / 34 Vragen
0

Overigens hier een uitspraak van een rechter in Arnhem.

De rechter bepaalde dat de webwinkelier en Dynafix niet aannemelijk hebben kunnen maken dat het beeldscherm door een stoot of een val is gebroken. Daarnaast oordeelde de rechtbank dat het toestel niet aan de logische verwachtingen en de overeenkomst heeft beantwoord aangezien het beeldscherm binnen 6 maanden na aankoop van het toestel is gebroken. Hierdoor veroordeelde de rechtbank de webwinkelier tot vergoeding van de reparatie aan de klant.

alles lezen klik HIER

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

petra gerritse
petra gerritse - May 20, 2024 om 09:45
Geldzaken & recht

Geen mogelijkheid om MEGA te bereiken, telefonisch en per mail niet. Ook v. b. brieven van ACMn gestuurd, GEEN REACTIE

na verkeerde eindafrekening, de nieuwe energieleveraar heeft tijdig afgemeld ,steeds wordt er door gegaan met een maand betaling. Deze heb ik gestorneed.
Krijg nu een aanmaning via bureau. Lees meer

Bol heeft mijn koffie apparaat zoek gemaakt. had volgens bol naar philips, gemoeten, en wil het niet vergoeden

Aan Bol.com Pakketweg 2 5145NG Waalwijk     Mijn Koffiemachine lekte van onderen . Philips Saeco Grand Aroma sm 6585/00. Gekocht 3 Januari 2024 met 2 j garantie. Volgens u had het naar Philips reparateur gemoeten !, maar van hun nooit geen label met adresgegevens gekregen. De antwoorden van jullie service en contact staan hieronder Volgens hun wordt het als verloren beschouwd. Wat h ... Lees meer

re
reuben748 - May 20, 2024 om 15:19
Huishouden & energie

Koken op gas of inductie

Dear forum members,

A new kitchen is going to be built, but now I am faced with the following ..............what should I choose?
Currently cooking on gas here, but you hear so much about cooking on induction. I have delved into it as much as possible (as far as possible). 
Intellectually I  should choose induction , but I'm dreading it. You hear so many contradictions an ... Lees meer