my
door myrthe78 Jul 28, 2014 om 18:39
Elektronica & tv

Incompleet product omruilen

Ik heb bij Blokker een staande ventilator gekocht. Deze had ik tot zover in elkaar dat de bladenborgdop er nog op moest en de afschermkappen. Maar geen bladenborgdop in de doos.
Terug naar Blokker met de bon om deze om te ruilen voor een complete ventilator.
Het kwam hier op neer: ik kon de incomplete ventilator niet omruilen (het was mijn eigen schuld dat ik deze had gekocht). Ik wist niet wat ik hoorde! Ik koop toch geen incompleet product. Kan Blokker dit doen?

Een volgende keer bij een product in een doos, zal ik eerst aan de verkoop(st)er moeten vragen of deze de doos open wil maken om te controleren of alles erin zit voordat ik het product koop. Ik denk niet dat dat de bedoeling is.

793 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

mahadma
door mahadma - Jul 28, 2014 om 18:57
11569 Antwoorden / 51 Vragen
0

Ik zou effe retour winkel gaan, vragen naar de manager en het een en ander vertellen. Ik ga er van uit dat het dan gewoon opgelost wordt. Werkt dat ook niet, dan het hoofdkantoor benaderen.

tijger1
door tijger1 - Jul 28, 2014 om 19:00
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

Heel ongebruikelijke manier van doen voor Blokker. Vast een nieuwe medewerkster. Volg de raad van Mahadma op.

edrick3
door edrick3 - Jul 28, 2014 om 19:00
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

Hallo myrthe78,

Nog niet eerder meegemaakt dat er bij Blokker 'moeilijk' gedaan werd.
Vraag even naar de filiaalleider, zo'n verkoopster (vakantiekracht?) weet er niet altijd alles van.

En lees even de info hier.

Suc6

tenormin
door tenormin - Jul 28, 2014 om 19:05
16847 Antwoorden / 108 Vragen
0

Nee hoor, myrthe78, dat is echt niet normaal; misschien een vakantiekracht die foute info geeft. Ben er bijna zeker van dat dit een misverstand moet zijn. Wel bij de nieuwe ventilator, want die krijg je natuurlijk, even kijken of alles compleet is, anders moet je weer op pad. Succes. ?

my
door myrthe78 - Aug 6, 2014 om 22:13
2 Antwoorden / 2 Vragen
0

Bedankt voor jullie reacties. Ik vond het ook al een raar verhaal.
De manager was er op dat moment niet. Wel heeft een medewerkster gebeld. Bleek dat ze van hem al eerder op haar zodemieter had gehad omdat ze een apparaat retour had genomen die niet compleet was.
Wel kon ik een andere krijgen wanneer die van mij stuk was.
Een lampje ging branden. Ik ben naar een ander filiaal gegaan en heb gezegd dat de ventilator het wel doet alleen het heen en weer bewegen niet. Ik vond het erg om tegen deze dame te liegen, maar om ook tegen haar te zeggen dat er een onderdeel mistte...
Nu heb ik een andere die compleet is en het doet!

Ik hoorde trouwens van mijn moeder dat zij daar eens een DVD/videoband terug wilde brengen, omdat deze werd geweigerd in de speler. Zij kreeg het ook niet voor elkaar. Misschien is het daar tijd voor en andere manager!!

tenormin
door tenormin - Aug 6, 2014 om 22:29
16847 Antwoorden / 108 Vragen
0

[quote=myrthe78 schreef op woensdag 6 aug 2014, 22:13] Ik ben naar een ander filiaal gegaan en heb gezegd dat de ventilator het wel doet alleen het heen en weer bewegen niet. Ik vond het erg om tegen deze dame te liegen, maar om ook tegen haar te zeggen dat er een onderdeel mistte...
Nu heb ik een andere die compleet is en het doet!

Vervelend dat iemand om zo iets doms (want een knop niet in de box is gewoon fout van de leverancier) bij een ander filiaal te moeten jokken. Tja, zo word men bijna gedwongen wil je krijgen wat zo simpel te verhelpen had kunnen zijn. Maar goed, je hebt nu een werkende ventilator (hier vanaf vandaag niet meer nodig)! ;-)

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

kasper1961
kasper1961 - Apr 24, 2024 om 15:33
Voeding & gezondheid

Zero sugar jumbo

tot mijn verbazing zit er gewoon suiker in de frisdrank van jumbo sinas zero sugar en cola zero sugar,vreem want op de etiket staat groot ..zero sugar.. dn mag je er van uit gaan dat er geen suiker in zit,dus al dietijd als suikerpatient ben ik dus misleid..mag dit zomaar suiker in frisdrank terwijl er zero sugar op staat. Lees meer

Ro
Rob30-06 - May 8, 2024 om 21:03
Huishouden & energie

Oude stroom meter verplicht vervangen ?

Ik heb een oude elektrischiteitsmeter die volgens Liander vervangen moet worden omdat hij niet meer zou voldoen aan de wettelijke eisen ivm met onnauwkeurigheid.
De meter heeft mij nog nooit in d steek gelaten en werkt perfect , met de zonnepanelen op dak draait hij vrolijk achteruit tot grootgenoegen van ons.
maar met de nieuwe "betere" slimme meter zal ik straks verplicht worden om gel ... Lees meer

Mikske10
Mikske10 - May 15, 2024 om 16:07
Winkels & webshops

Webwinkel

Ik heb dinsdag 7 mei 2024 een tafellamp besteld.
Ik heb een bevestigingsmail van Bol.Com ontvangen.
De lamp zou de dag erna, maar uiterlijk 10 mei bezorgd worden.

Nu blijkt na diverse keren bellen met Bol.com., dat er iets fout is gegaan bij het verzenden. 
Bol.com belde mij hierover terug en ze konden niks anders dan mijn bestelling annuleren en dan zou ik de lamp g ... Lees meer