ju
door juano Oct 21, 2014 om 14:14
Auto & vervoer

Volvo, kwaliteit achterhaald.

Mijn Volvo krijgt jaarlijks een onderhoudsbeurt bij de erkende Volvo dealer.
Ik vraag mij langzamerhand af of de keuze van de erkende dealer boven de vrije Bovag dealer wel juist is. Keer op keer konstateer ik dat de Volvo dealer duidelijk te weinig kennis heeft van mijn Volvo. Het huidige probleem zit in het Volvo alarmsysteem dat regelmatig spontaan afgaat. In het geval ik in de buurt ben is het nog te doen om het ding uit te schakelen. Op een parkeerplaats staat de auto gênant lange tijd te loeien. De erkende Volvo dealer is slechts in staat 'uit te lezen' dat ik gelijk heb, oplossen van het probleem ziet hij niet zitten.

1528 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

valerius-2
door valerius-2 - Oct 21, 2014 om 15:40
7840 Antwoorden / 95 Vragen
0

Het is en blijft ten alle tijde een gebrek van kennis hier over bij u dealer, maar ligt in elk geval in eerste instantie daar aan. In mijn familie hebben 2 personen ook een Volvo en die zijn behoorlijk te spreken over hun dealer.

aurora1
door aurora1 - Oct 21, 2014 om 17:37
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Probeer eens een andere Volvo dealer.

ju
door juano - Oct 21, 2014 om 17:44
50 Antwoorden / 65 Vragen
0

[quote=aurora1 schreef op dinsdag 21 okt 2014, 17:37]Probeer eens een andere Volvo dealer.

ju
door juano - Oct 21, 2014 om 17:51
50 Antwoorden / 65 Vragen
0

autora1
Dit is al de tweede. De eerste kreeg na veel gedoe het voor elkaar dat de spiegels weer uitdraaiden, oorzaak een software probleem. Na wat geknip in bedieningskabels dat de klep op de tankdop weer open kon. Een oplossing voor het af en toe optredende harde kraken in het onderstel is tot op heden niet opgelost. We spreken hier over een nieuw aangeschafte Volvo.

aurora1
door aurora1 - Oct 22, 2014 om 00:25
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

U zou dan eens rechtstreeks naar Volvo kunnen mailen.
Kijk anders ook eens bij Problemcar - Volvo, het AMT garageforum - Volvo of op het Volvoforum.

ju
door juano - Oct 22, 2014 om 15:54
50 Antwoorden / 65 Vragen
0

aurora1,
Met Volvo Nederland heb ik diverse keren contact gehad. Voor de klachten van nu zeggen ze simpel, zoek het maar uit met de dealer. Maar als de kennis ontbreekt bij de Volvo dealer dan is het einde oefening. Het heeft jaren geduurd voordat de Volvo dealer een vreemde tekst van het dashboard-display af kreeg. Ten einde raad heeft de dealer een aantal sensoren vervangen tegen een vergoeding van 1000 euro, daarmee was het slepende probleem opgelost. Ik ga zeker mijn 'Volvo probleem' aan een breder publiek voorleggen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

re
reuben748 - May 20, 2024 om 15:19
Huishouden & energie

Koken op gas of inductie

Dear forum members,

A new kitchen is going to be built, but now I am faced with the following ..............what should I choose?
Currently cooking on gas here, but you hear so much about cooking on induction. I have delved into it as much as possible (as far as possible). 
Intellectually I  should choose induction , but I'm dreading it. You hear so many contradictions an ... Lees meer

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

Ky
Kyletwee - May 20, 2024 om 10:06
Geldzaken & recht

Mag de KB onjuiste informatie over mij publiceren online?

Wat kun je doen als een site van de overheid onjuiste informatie over je publiciert? Ze doen niks met mijn klacht. Het gaat om de Koninklijke bibliotheek die weigert mijn geboortejaar aan te passen. Het interesseert ze geen biet dat ze mij decennia ouder maken dan ik ben met alle gevolgen van dien.. Lees meer