ku
door kujer Oct 14, 2015 om 17:45
Auto & vervoer

VW Dieselgate claim

Iedereen heeft van diesegate gehoord,. Wat er gaat gebeuren zal wel recall of serviceclub worden voor VAG TDI diesel motoren 2.0 en 1.6.
Mijn vraag zou het zin hebben als je zo'n auto hebt je aan te sluiten bij tdiclaim , dit is een stichting die hoger brandstof gebruik en minder vermogen (prestaties) waarde vermindering gaat claimen. Dossiers USA en procedures al daar worden gebruikt om claim te onderbouwen! Ze gaan mogelijk in NL procedure en als er wat toe gekend wordt kost je dar 15% van wat er eventueel uitgekeerd gaat worden! Als dit niet lukt kost het 0,00 € zo begrijp ik het! Graag uw ervaring visie en advies.

5923 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

19
door 1953 - Oct 14, 2015 om 17:56
3725 Antwoorden / 95 Vragen
0

Als u in uw belangen bent geschaad, door willens en wetens het gemanipuleer van de software door VW, dat wordt dan misleiding jegens de klant op zich niet alleen, ook de overheden steken hun hoofd om de hoek v.w.b. naheffingen e.d.

Indien u kunt aantonen dat u schade heeft geleden, dan kunt allicht individueel of in groepsverband een civiele procedure starten tegen VW, dat procederen gaat dan wel in Deutschland gebeuren.

edrick3
door edrick3 - Oct 14, 2015 om 18:07
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

@1953,

Veel bla bla bla en geen antwoord op de gestelde vraag:
.....zou het zin hebben als je zo'n auto hebt je aan te sluiten bij tdiclaim ......

pi
door pieterwolters - Oct 14, 2015 om 18:23
3610 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als je de oprichters van zo'n claimstichting wil spekken moet je vooral lid worden. Maar VW heeft al aangegeven dat ze de auto's naar de staat willen gaan aanpassen zodat ze aan de meetgegevens voldoen. Dat zijn de cijfers zoals ze in de folder stonden waarop jij besloten hebt zo'n auto te kopen.

aurora1
door aurora1 - Oct 14, 2015 om 22:37
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Ervaringen zijn er natuurlijk nog niet met die claimstichting en wat ze menen dat het oplevert, want het geheim is nog maar net ontdekt.
VW gaat de auto's aanpassen.
Niet aan beginnen, grote onzin.

Gerry1969
door Gerry1969 - Oct 14, 2015 om 23:04
3449 Antwoorden / 25 Vragen
0

Het heet niet voor niets dieselgate, 90%van deze diesels zijn lease auto's. Er zullen niet heel veel consumenten zijn die toevallig in dit type auto rijden.
De kans op een claim wordt nu een stuk minder haalbaar.
Diewilik

ge
door gerboe - Oct 15, 2015 om 13:53
806 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ervaring heeft hier nog niemand mee. Dat weet je pas achteraf. Ik heb meerdere goede ervaringen met claimorganisaties op het gebied van beleggingspolissen. Achteraf dus.

No cure no pay. Dus waarom niet aansluiten? U loopt geen enkel risico. Wel ontvangt u mogelijk een compensatie als u op termijn bij de dealer in gaat ruilen en dan blijkt dat uw auto duizenden euro's minder waard blijkt te zijn.

Ik zou het gewoon doen.

h.
door h.terpstra - Oct 27, 2015 om 22:57
202 Antwoorden / 1 Vragen
0

Beste Piet Wolders.

Dat instellen naar de cijfers op de folder zal niet lukken. Dan was de sjoemel software niet nodig geweest.. De TDI is een verouderde diesel. De Schoda 1900 is common rail.
Ook daar is de motor geknepen tijdens de test. Minder geknepen in de verkoop.

VW heeft een slimme zet gedaan. Je mag je auto inruilen. Met een koopje voor VW wordt het zo opgelost. En de markt is overvol met volks wagens.

Let wel, in mijn optiek is een auto uit de VW stal de slechtste op de markt, op Chevrolet na.

De benzine motoren van 2 ltr. zuipen olie na 50 D. km gelijk een tweetakt. Zie Radar.
Na 80 D. km. geeft hij de geest. Opel zuipt ook 1l olie op de duizend km.

Een claim leggen zal moeilijk , zo niet onmogelijk zijn. Wat is de schade ? Ik dacht een schone diesel te rijden ?? 5 % hoger verbruik zal er ook niet zijn. Op de weg zal de soft ware niet werken.
Er zal in het VW rijden niets veranderen. Doe uw voordeel met dit gegeven.


.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ro
Rob30-06 - May 6, 2024 om 22:11
Huishouden & energie

Liander wil mijn meter vervangen

Ik kreeg vorige week een brief van Liander dat ik mijn huidige goed funtionerende meter voor de stroom moet vervangen vanwege een vage wet .

Ben ik verplicht om dit op te volgen of probeert Liander via druk en halve leugens die nieuwe meter geinstalleerd te krijgen ? Lees meer

wi
witteke - May 14, 2024 om 10:47
Computers & telefonie

Windows life mail mappen verdwenen

Ook goede morgen,ik gebruik windows life mail,en ja,ik weet het,dat is oud,maar werkt nog prima
Echter nu zie ik de submappen plots niet meer bij het hoofdaccount
En ik snap dat ik iets verkeerd heb gedaan,maar ik had ze heel graag terug
Ze zijn schijnbaar niet weg,maar onzichtbaar
Ik draai onder windows 10
Ik hoop en duim dat iemand een makkelijke oplossing weet
Beda ... Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer