Redacteur
door Redacteur May 1, 2018 om 16:54
Computers & telefonie

Andere login op de Kassa-site

Je account voor de Kassa-site werkt vanaf nu op het gehele BNNVARA platform. Je kunt nu ook bijvoorbeeld actief deelnemen op Vroege Vogels met dezelfde login. Heb je een VARA-lidmaatschap? Dan kun je die ook toevoegen aan je account. Met het oog op de veranderende privacyregels en vanuit praktisch oogpunt is het nieuwe BNNVARA-account vanaf heden beschikbaar. Je leest er hier meer over.


Wat betekent dit voor je Kassa-account?


Je e-mailadres, gebruikersnaam, en wachtwoord beheren gebeurt nu in je BNNVARA-account omgeving. Je account vind je helemaal bovenin in de menubalk. Op die plek log je in en kun je desgewenst via de optie Account je gegevens wijzigen. Je kunt kiezen uit: Mijn gegevens > Persoonsgegevens: Naam, geb. datum en geslacht + Adresgegevens.

Daaronder lees je Accountinstellingen. Hier wijzig je voortaan (desgewenst) je wachtwoord, gebruikersnaam of het mailadres bij je account.


Als je lid bent van VARA, BNN en/of VARA-gids, dan kun je die lidmaatschappen koppelen aan je BNNVARA-account, onder Mijn producten. Kortom: al je gegevens bij elkaar, op één accountpagina.


Wijzigen notificaties Vraag & Beantwoord?


Notificaties aanpassen voor specifiek Vraag & Beantwoord kan nog steeds via je Profiel op Vraag & Beantwoord, uiteraard als je bent ingelogd. Klik daarvoor op Bewerk profiel. Als je bent ingelogd op Vraag & Beantwoord vind je de button Profiel in de menubalk. Via Bewerk profiel kun je ook een avatar/profielfoto toevoegen of wijzigen.

Aan de werking van het Kassa-forum verandert verder niets. Meldingen van nieuwe antwoorden, reacties of nieuw geplaatste vragen komen binnen naast het envelopje. Daar verschijnt een nummertje, zodra er iets nieuws binnenkomt. Je profiel(foto) is naar boven verhuisd, in de BNNVARA-balk.


Vragen? Mail ons


Natuurlijk kan het zo zijn dat er door deze veranderingen, onverhoopt, iets niet goed gaat. Laat het dan even weten! Werkt er iets niet, of heb je een vraag? Mail ons dan op Kassa-online@bnnvara.nl

1340 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mi
Michael Smeer - May 6, 2024 om 00:16
Huishouden & energie

Gaat de energiemij rekening houden met gehuurde zonnepannelen?

Ik heb een huurhuis van Ymere. Door hen werd mij zonnepannelen te huur aangeboden via Iederzon. Dat was de enige mogelijkheid om zonnepannelen te nemen. In het kader van de groene energie heb ik deze genomen. Dit is een wel  een contract van 30 jaar en daar betaal ik momenteel elke maand ruim 36 euro voor. Deze pannelen leveren overigens lang niet de beloofde opbrengst (Ik verwacht nog niet een ... Lees meer

Quirine van Steijn
Quirine van Steijn - Oct 4, 2023 om 13:50
Geldzaken & recht

Boete betalen bij abbostop

Ik heb per ongeluk via Abbostop.nl mijn koboplus abonnement laten stopzetten. Ik dacht dat ik rechtstreeks bij Koboplus opzegde.
Kreeg direct een mail met een betalingsverzoek van 29.95. Direct gemaild dat het een vergissing was. Viel geen discussie over te voeren. Heb de afschrijving terug laten boeken. Dag later een mail met eis dat ik binnen 7 dagen 29,95 + 12,95 boete moest betalen. Via e ... Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer