pinkpop
door pinkpop Feb 12, 2007 om 13:51
Computers & telefonie

Debitel en ANWB aktie

Ik heb me aangemeld voor een aktie van ANWB om een gunstig telefoonabonnement af te sluiten via debitel. Echter nadat alles geregeld was, werd mijn abonnement geannuleerd doordat het girorekeningnummer op naam van mijn man staat. Hierover heb ik van debitel een brief ontvangen om alsnog correcte bankgegevens te sturen. Heb hierop een copie van onze gezamelijke rekening gestuurd. Hierna een standaard email ontvangen dat het abonnement geannuleerd wordt omdat handmatige toevoegingen niet in de algemene voorwaarden staan. Hierop weer naar debitel gereageerd, dat dit nergens terug te vinden is in de algemene voorwaarden. hierop is nooit meer een reaktie onvangen.

255 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Feb 12, 2007 om 14:14
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag pinkpop.


Heeft u u aangemeld onder uw meisjesnaam misschien? Op een gezamenlijke rekening staat meestal de naam van de hoofd-rekeninghouder, daaronder de naam van de gamachtigde, u in dit geval. Misschien dat hier het euvel schuilt?


Vriendelijke groet, libra.

ve
door verwijderd - Feb 12, 2007 om 14:24
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wellicht is naast een en/of rekening het misschien verstandig om ook een eigen rekening te openen, daar geld op storten en Debitel per brief dit te melden. Dus de reden waarom nu voor deze derde keer gekozen is voor deze oplossing.

De Vrije Vogel



ve
door verwijderd - Feb 14, 2007 om 14:55
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het mag opgemerkt worden dat Telecom providers zeer regelmatig last hebben van aanvragen die op naam van een ander persoon uitgevoerd worden. De 'winst' voor de oplichter zit hem in het telefoontoestel en in het nietbetalen van een telefoonrekening. Providers zijn hier vaak de dupe van, het kost hen veel geld.
De terughoudendheid bij een aanmelding met een 'verkeerd' rekeningnummer (hoe legitiem ook) is dus best te verklaren.
Wat ik wel vreemd vind is dat Debitel de naam niet wil wijzigen (ik ga er vanuit dat dit de opmerking 'handmatige toevoeging' moet verklaren).
Zou het volstaan om een nieuw abonnement aan te vragen waarbij u in 1 keer de juiste gegevens verstrekt? Wellicht bent u dan gelukkig met een nieuw abonnement en Debitel gelukkig omdat zij een nieuwe klant welkom mogen heten.
Dam



Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

JTA
JTA - May 14, 2024 om 12:22
Huishouden & energie

Servicecontract voor warmtepompverwarming kost E 481 pj ???

Waarom is een servicecontract voor een warmtepompverwarming van een appartement zo veel duurder dan dat ik ooit voor een cv-verwarming servicecontract  heb betaald? 
Offerte gekrgen voor een 1 jaar jong nieuw opgeleverd appartement, kosten E 481,00 per jaar !!

Voor cv ketel betaalde ik ca. E 8,00 per maand... ( E 96,00 per jaar)
Is dit een nieuwe melkoe voor installatiebedri ... Lees meer

wi
witteke - May 16, 2024 om 12:47
Geldzaken & recht

Sns 2008 afschrift

Mijn stiefmoeder is overleden
En nu beginnen dus de problemen,ik heb een hele lieve stiefzus trouwens
Mijn vader is sinds 2008 dood
En om een heel lang verhaal kort te maken,mijn erfdeel gaat over wat er op 2008 op de rekening van mijn vader en zijn vrouw stond op het moment van overlijden,volgens hun testamenten
Dat moet nu dus verrekend worden

En we gaan er echt ge ... Lees meer

ja
janarents - May 15, 2024 om 13:23
Winkels & webshops

Schoenen niet ontvangen van zalando

wij hebben 2 paar schoenen besteld  bij zalando en er is een open zak met 1 paar bezorgd door de ptt die voor aan de deur was neergezet en voor dat de deur openging  was de postbode al weg  zonder  dat er is getekent  voor ontvangst Lees meer