vlinder279
door vlinder279 Jul 1, 2007 om 03:20
Computers & telefonie

Extensie verandert bij wijziging van naam audiobestand

Sinds mijn computer opnieuw is geinstalleerd, kan ik de naam van een audiobestand niet meer wijzigen.


Wanneer ik de naam van een Windows media bestand wil veranderen, krijg ik een waarschuwing dat het bestand niet meer kan worden afgespeeld omdat het een onherkenbare extensie wordt.


Dit blijkt dan ook het geval waardoor mijn i-pod het bestand ook niet meer herkent.


Kan iemand mij vertellen hoe ik deze instelling kan wijzigen zodat ik ik deze extensieverandering kan voorkomen???

617 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

labswans
door labswans - Jul 1, 2007 om 09:29
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

kijk eerst of de map niet beveiligd is met alleen lezen door op de rechtermuisknop te drukken en een keer te klikken op eigenschappen


staat er een vinkje bij alleen lezen dan kan u de veranderen wat u wilt maar het wordt niet opgeslagen. Daar mag u het vinkje weghalen


als de vraag wordt gesteld dat het op alle submappen moet gelden dan ja kiezen en daarna op toepassen te klikken


er zit dan geen schrijfbeveiliging op en krijgt u geen foutmelding meer voorlopig te zien


 


 


een bestand kan u altijd wijzigen mits de schrijfbeveiliging eraf is van die map waar het onder staat


het voorbeeld hieronder geeft aan dat u een liedje10.wma naar mooinummer.wma kan veranderen


zoek het bestand op welke u wilt veranderen via start, mijn documenten, en dan de juiste map bijvoorbeeld


klik er een keer op met de rechtermusknop zodat deze blauw wordt gemarkeerd en er een submenu komt met naam wijzigen ( even goed kijken maar het staat er in die lijst


de naam van de file wordt nu blauw gekleurd en u kan de volledige naam veranderen van bijvoorbeeld liedje10 naar mooi nummer bijvoorbeeld klik op enter na intypen nieuwe naam


 


 


 


 

vlinder279
door vlinder279 - Jul 1, 2007 om 11:49
14 Antwoorden / 10 Vragen
0

Hallo, allereerst dankuwel voor de genomen moeite                      om mijn vraag te beantwoorden. Helaas is het probleem nog niet opgelost. Wanneer ik het vinkje bij alleen lezen weghaal en daarna toepassen klik, en ik daarna de map opnieuw open, is het vinkje ewr weer gewoon gaan staan. De mappen renamen gaat wel maar de muziekbestanden niet.He\b het ook via Start gedaan, maar nog steeds hetzelfde. Doe ik iets fout dan?


 

vlinder279
door vlinder279 - Jul 1, 2007 om 12:13
14 Antwoorden / 10 Vragen
0

Sterker nog, wanneer ik vanuit menu Start aangeef dat ik dit wil toepassen op alle mappen en submappen, lijkt hij veel te doen, zie dan een scherm met "overvliegende bestanden"terwijl hij zegt "bezig met toepassen van kenmerken" maar daarna blijkt er niets veranderd... helaas!

edwardus
door edwardus - Jul 1, 2007 om 12:14
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Het probleem is volgens mij dat het tonen van de bestandsextensies standaard uit staat als je Windows installeert. Als je dan de naam wijzigt kun je dus in een klap ook de bestandsextensie (onbedoeld) wijzigen.


Probeer het wijzigen van de naam eens pas nadat je bij de Mapopties van de Windows Verkenner ingesteld hebt om de bestandsextensies van bkende bestandstypen niet te verbergen.

vlinder279
door vlinder279 - Jul 1, 2007 om 12:23
14 Antwoorden / 10 Vragen
0

Yesssss! Het is opgelost!  Ben in configuratiescherm naar mapopties gegaan en heb daar standaardinstellingen herstellen, gedaan en op de één of andere manier is het nu weer goed, super! DANKJULLIEWEL voor de moeite!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ro
Rob30-06 - May 8, 2024 om 21:03
Huishouden & energie

Oude stroom meter verplicht vervangen ?

Ik heb een oude elektrischiteitsmeter die volgens Liander vervangen moet worden omdat hij niet meer zou voldoen aan de wettelijke eisen ivm met onnauwkeurigheid.
De meter heeft mij nog nooit in d steek gelaten en werkt perfect , met de zonnepanelen op dak draait hij vrolijk achteruit tot grootgenoegen van ons.
maar met de nieuwe "betere" slimme meter zal ik straks verplicht worden om gel ... Lees meer

Mi
Michael Smeer - May 6, 2024 om 00:16
Huishouden & energie

Gaat de energiemij rekening houden met gehuurde zonnepannelen?

Ik heb een huurhuis van Ymere. Door hen werd mij zonnepannelen te huur aangeboden via Iederzon. Dat was de enige mogelijkheid om zonnepannelen te nemen. In het kader van de groene energie heb ik deze genomen. Dit is een wel  een contract van 30 jaar en daar betaal ik momenteel elke maand ruim 36 euro voor. Deze pannelen leveren overigens lang niet de beloofde opbrengst (Ik verwacht nog niet een ... Lees meer

ve
veitika - May 8, 2024 om 15:16
Huishouden & energie

Ik moest van de onderhoudsmonteur Eneco een digitaal form tekenen waarvan ik gee

Ik moest van de onderhoudsmonteur Eneco een digitaal form tekenen waarop zijn bevindingen werden geplaatst en waarvan ik geen kopie ontvang. Heb ik recht op een kopie zodat ik kan zien waarvoor ik heb moeten tekenen. Volgens de monteur was het slechts een handtekening van bevestiging dat hij langs was geweest maar ik kon een gedeelte van het form. zien waarop een aantal punten door hem waren ingev ... Lees meer