ta
door tammiek Mar 21, 2007 om 09:46
Computers & telefonie

Oxxio en Centrica

Een tijdje geleden kreeg ik van mijn energieleverancier Cogas een brief dat Centrica voortaan mijn energie ging leveren. Ik belde later naar Cogas om een en ander te vragen en toen vertelden zei mij dat Centrica en Oxxio samen zijn gegaan.
Kan iemand mij vertellen hoe het er nu voorstaat met Oxxio? Want ik heb begrepen dat Oxxio onbetrouwbaar is.


 

267 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

kw
door kweettniet - Mar 22, 2007 om 08:18
10 Antwoorden / 8 Vragen
0

Oxxio is al een tijdje geleden overgenomen door het Britse Centrica. Oxxio heeft in het verleden inderdaad veel klachten gegenereert, maar volgens toezichthouder DTe (www.dte.nl) heeft het bedrijf zijn zaken inmiddels wél op orde.


Cogas heeft, voor zover ik weet, met beide bedrijven niets te maken. Cogas wordt overgenomen door het Belgische Electrabel, dacht ik.


Als u een brief heeft gehad waarin staat dat Centrica uw energie gaat leveren is er iets merkwaardigs aan de hand. Óf u bent ongewild klant geworden bij een ander bedrijf. Of er heeft een overname plaats gevonden waarvan niemand iets weet. Dat laatste lijkt me onwaarschijnlijk.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ve
veitika - May 8, 2024 om 15:16
Huishouden & energie

Ik moest van de onderhoudsmonteur Eneco een digitaal form tekenen waarvan ik gee

Ik moest van de onderhoudsmonteur Eneco een digitaal form tekenen waarop zijn bevindingen werden geplaatst en waarvan ik geen kopie ontvang. Heb ik recht op een kopie zodat ik kan zien waarvoor ik heb moeten tekenen. Volgens de monteur was het slechts een handtekening van bevestiging dat hij langs was geweest maar ik kon een gedeelte van het form. zien waarop een aantal punten door hem waren ingev ... Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

Ida b
Ida b - May 10, 2024 om 12:19
Huishouden & energie

Rolluik

Wij hebben een order geplaatst voor rolluiken aan de voor en achterkant van onze woning. Nu is het bedrijf die we de opdracht hebben gegeven( we hebben ook een handtekening op de overeenkomst geplaatst )failliet gegaan, maar ze proberen een doorstart te maken ( e e a was begin maart) maar we horen niets meer en kunnen met geen mogelijkheid contact opnemen met het bedrijf. Kunnen we nu gewoon een a ... Lees meer