hildehilde
door hildehilde Apr 25, 2012 om 22:57
Computers & telefonie

Prepaid dongel kpn

Half maart 2012 stond er op de KPN site een actie voor een prepaid dongel voor de laptop. Voor 2,50 per dag internetten stond er bij. Diverse collega;s hebben er ook naar gekeken en kunnen het bevestigen.De dongel kostte 20,- en ik heb er een aangeschaft om bij bepaalde gelegenheden toch te kunnen internetten in Nederland indien ik geen gebruik kan maken van WIFI. Na de eerste keer was er na 3 uur al 10 euro afgeschreven terwijl ik alleen een beetje aan het surfen was, niets downloaden ofzo. KPN weet nu echter niets af van deze actie (actie staat er inmiddels ook niet meer op). Heeft iemand deze actie ook gezien?

985 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

jacydo
door jacydo - Apr 26, 2012 om 02:08
10 Antwoorden / 2 Vragen
0

Hi Hildehilde

dit is denk ik een typisch geval van 'let op de kleine lettertjes'
Ikzelf gebruik voor noodgevallen een prepaid dongel van Hi waarvoor ik 1 of 2 euro betaal zodra ik 'm gebruik. er zit echter ook een data limiet aan het gebruik en zodra ik die overschrijdt betaal ik de hoofdprijs.

gebruik van de dongel (het aansluiten op de computer en inloggen met de dongel) en dataverkeer (het daadwerkelijk internetten of emailen via de dongel) op de dongel zijn 2 dingen die apart berekend worden.

Met het bekijken van een stuk of 10 a 20 sites zit je al snel op de datalimiet, helemaal als er veel plaatjes op zo'n pagina staan.

Op de site van KPN moet ergens te vinden zijn wat het gebruik van deze dongel kost en wat het dataverkeer op deze dongel kost


met vriendelijke groet

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

d
d hol - May 21, 2024 om 15:33
Huishouden & energie

Vattenfall

vattenfall heeft een fout in de afrekening van mei 2023 gemaakt. ze hebben de meterstanden omgedraaid en daardoor te veel terug betaald.
nu schrijven ze het verschil van 620 euro gewoon per 31 mei 2024 van mijn rekening af.mag dat? Lees meer

Ky
Kyletwee - May 20, 2024 om 10:06
Geldzaken & recht

Mag de KB onjuiste informatie over mij publiceren online?

Wat kun je doen als een site van de overheid onjuiste informatie over je publiciert? Ze doen niks met mijn klacht. Het gaat om de Koninklijke bibliotheek die weigert mijn geboortejaar aan te passen. Het interesseert ze geen biet dat ze mij decennia ouder maken dan ik ben met alle gevolgen van dien.. Lees meer

petra gerritse
petra gerritse - May 20, 2024 om 09:45
Geldzaken & recht

Geen mogelijkheid om MEGA te bereiken, telefonisch en per mail niet. Ook v. b. brieven van ACMn gestuurd, GEEN REACTIE

na verkeerde eindafrekening, de nieuwe energieleveraar heeft tijdig afgemeld ,steeds wordt er door gegaan met een maand betaling. Deze heb ik gestorneed.
Krijg nu een aanmaning via bureau. Lees meer