gladdeharry
door gladdeharry Dec 3, 2005 om 17:29
Computers & telefonie

Profoon dect

Ik bel al enkele jaren met een Dect telefoon van het merk Profoon.Dit betreft een duo-set.Sinds kort heb ik regelmatig storing op de lijn,waardoor ik dan nauwelijks nog de andere partij kan verstaan.Ik heb inmiddels mijn oude vertrouwwde vaste toestel maar weer eens uit de kast gehaald en die is wel goed.Voordat ik nu een nieuwe Dect telefoon ga kopen(Siemens)wil ik graag weten of dit probleem ook bij andere leden bekend is en graag suggesties voor eventuele oplossingen.


Groeten Harry

2392 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Dec 4, 2005 om 10:17
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Harry,


ik denk dat het met de kwaliteit te maken heeft,wij hebben hier een draadloze van profoon,werkt redelijk,maar de accu is te snel leeg,en het geluid is gewoon te zacht en te dof,en anderen kunnen ons slecht verstaan,het valt ook niet bij te stellen,maar ja,het was een goedkoop dingetje bij de kijkshop.....


Wat betreft het plan om een siemens te kopen:goed idee,heb nog nooit iemand horen klagen over siemens in mijn kenniskring,maar het kost waarschijnlijk ook wel een beetje meer.


Groet Bud.

ve
door verwijderd - Dec 4, 2005 om 11:01
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Tja, dit is duidelijk een prijs/kwaliteit keuze.

 

Siemens is een A merk, ik heb al 10 jaar Siemens Dect en behalve een keer (voor elk van de 7 handsets) de oplaadbare batterijtjes vervangen heb ik alleen maar goede ervaringen.

 

Ook Philips is prima, echter de enthousiastste verhalen hoor ik overr Siemens, ken ook al weer mensen die hun Philips hebben omgeruild voor Siemens. 

 

Maar Siemens is wel duur en waarschijnlijk zal je een aantal opties nooit gebruiken.

 

ve
door verwijderd - Dec 4, 2005 om 11:30
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Bedankt voor jullie antwoorden.Inderdaad is Siemens volgens mij het beste merk voor wat betreft Dect-telefoons en nu ik toch iets anders ga kopen wil ik het ook meteen goed hebben.Dan maar wat duurder.


Harry

ve
door verwijderd - Dec 29, 2005 om 22:37
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dit probleem lijkt me inderdaad te komen door de telefoon. U zegt het eigenlijk zelf al......Siemens is DE marktleider op het gebied van draadloze telefoons....en dit is de beste keuze. De Chicago reeks en Boston van de primafoon zijn ook aanraders

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ma
martin60 - May 15, 2024 om 11:53
Vakantie & reizen

Geschil met booking.com

Goedenmorgen
Wij hebben in december en januari een trip gemaakt door Spanje en hierbij meerdere malen via booking.com de hotels en appartementen geregeld want je komt bijna niet om ze heen.
Echter bij het boeken van een appartement en de betaling bleek opeens dat ik toen ik daar voor de deur stond ook nog de eigenaar 300 borg moest gaan betalen en maar moest afwachten of die dan de sleut ... Lees meer

Mikske10
Mikske10 - May 15, 2024 om 16:07
Winkels & webshops

Webwinkel

Ik heb dinsdag 7 mei 2024 een tafellamp besteld.
Ik heb een bevestigingsmail van Bol.Com ontvangen.
De lamp zou de dag erna, maar uiterlijk 10 mei bezorgd worden.

Nu blijkt na diverse keren bellen met Bol.com., dat er iets fout is gegaan bij het verzenden. 
Bol.com belde mij hierover terug en ze konden niks anders dan mijn bestelling annuleren en dan zou ik de lamp g ... Lees meer

Ro
Rob30-06 - May 6, 2024 om 22:11
Huishouden & energie

Liander wil mijn meter vervangen

Ik kreeg vorige week een brief van Liander dat ik mijn huidige goed funtionerende meter voor de stroom moet vervangen vanwege een vage wet .

Ben ik verplicht om dit op te volgen of probeert Liander via druk en halve leugens die nieuwe meter geinstalleerd te krijgen ? Lees meer