co
door continental Jan 19, 2007 om 15:45
Geldzaken & recht

Betreft reclame strategie Het Kruidvat

Is mij ook diverse malen overkomen vooral Gillette Mach 3 scheermesjes en Dove doucheschuim.


Op 11 januari 2007 kocht ik in mijn enthousiasme een Gillette Fusion scheerapparaat en de daarbij behorende scheergel en balsem.


Maar wat blijkt: Bij ETOS krijg je gratis bij aankoop van het scheerapparaat een USB stick en 25 % korting op de scheergel en balsem en after shave deze korting geeft de DA organisatie ook.


Ik heb het kruidvat hiervan via een e-mail in kennis gesteld en kreeg als antwoord:


Bedankt voor uw e-mail.het spijt ons te vernemen dat u een minder prettige ervaring heeft opgedaan met de Gillette Fusion.ook wij hebben een scherpe aanbieding gehad van 9 januari t/m 13 januari 2007 de Gillette Fusion van 11,99 euro voor 9,99 euro.


Deze aktie is landelijk dus niet alleen Het Kruidvat.


De slogan van STEEDS verrassend. ALTIJD voordelig!


kan men dan beter maar dumpen en Het Kruidvat is voor mij echt over.

1044 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

brynnar
door brynnar - Jan 19, 2007 om 16:11
1782 Antwoorden / 27 Vragen
0

Waarom de slogan dumpen?


Het is "STEEDS verassend" om te zien of een artikel er nog is, en als het er niet meer is, dan is het "ALTIJD voordelig" om niets te kopen. Dan houd je je geld in je zak, dat is stukken voordeliger.


De slogan dekt de lading dus wel aardig.


Mvgr - B

ni
door nicky29 - Jan 19, 2007 om 18:43
9 Antwoorden / 2 Vragen
0

Niet het Kruidvat maar Gillette (Sara Lee) Bepaalt welke akties de winkels mogen doen. Dus als u bij de Etos een USb stick krijgt is dat dankzij Gillette en niet de Etos. Dus niet kruidvat is de schuldiger maar gillette cq Sara Lee

ricardow
door ricardow - Jan 19, 2007 om 21:50
202 Antwoorden / 7 Vragen
0

"Niet het Kruidvat maar Gillette (Sara Lee) Bepaalt welke akties de winkels mogen doen. Dus als u bij de Etos een USb stick krijgt is dat dankzij Gillette en niet de Etos. Dus niet kruidvat is de schuldiger maar gillette cq Sara Lee"


Ten eerste; Gillette is geen onderdeel van Sara Lee. Sara Lee voert in Nederland (op persoonlijk verzorgingsgebied) de merken Badendas, Prodent, Zwitsal en Sanex, e.a., maar dus geen Gillette. Gillette is tegenwoordig onderdeel van Procter en Camble.


Ten tweede; Een fabrikant 'bepaalt' niet welke actie een winkelketen 'mag doen'. Er worden afspraken gemaakt tussen fabrikanten en winkelketens. Hoe groter en vindingrijker een winkelketen is, hoe scherper er onderhandeld kan worden over de prijs en weg te geven premiums.


En soms wordt zo'n hoeveelheid verkeerd ingecalculeerd, waardoor de consument misgrijpt. Het klopt dat dit bij Kruidvat buitensporig vaak gebeurd en dit is dan ook een van de redenen waarom ik daar ben weggegaan. Al moet ik zeggen dat het ook bij Etos een enkele keer wil voorkomen. De door u aangehaalde USB-sticks waren bij ons (ik werk in een Etos-vestiging) bijv. ook in mum van tijd op, doordat we maar een hele kleine hoeveelheid geleverd kregen.


Groet Richard


En voor 'vragensteller'; Kassa heeft ook een forum, daar kan een dergelijk bericht beter naartoe.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

Iv
Ivone - May 18, 2024 om 19:07
Huishouden & energie

Hoeveel dopjes Formil Rood gebruiken per wasbeurt?

Het flacon Formil zegt voor 42 wasbeurten inhoud te hebben, maar hoeveel gebruik je per wasbeurt? Lees meer

wi
witteke - Mar 5, 2024 om 14:40
Voeding & gezondheid

Extreme tandarts angst

Deze keer eens niet een vraag waar ik zelf mee te maken heb,maar voor een buurvrouw,die nauwelijks kan lezen en schrijven,sorry

Ze heeft extreme tandarts angst,wat ook is vastgesteld
En ze heeft zich laten vertellen dat in bepaalde gevallen de narcose bij de tandarts in de basisverzekering zit

Voor ze dit doet,wil ik dit zeker weten voor haar
Wat ik vind is
... Lees meer