pieter66
door pieter66 Jul 10, 2012 om 19:45
Geldzaken & recht

Verzekeraars spekken zichzelf

Wat is er met ons geld gebeurt dat we met ons allen al jaren in al die verzekeringspotten hebben afgedragen?
Heb van Aegon een Woon- en VrijeTijdspakket verzekering. Was zeer tevreden, maar vandaag kreeg ik een brief dat het geld op is om de jaarlijkse 10% teruggave te geven aan mensen die het afgelopen jaar geen schade hebben gedeclareerd.
Boven op elke 6 maanden een verhoging van 0,44% komt er nu nog even in 1 klap op jaarbasis dus toch nog even meer dan 10% bij.
Het straffen van mensen die niets declareren is wel een heel verkeerd middel om bestaande klanten te binden naar mijn mening.

Het lijkt erop dat Banken/Verzekeraars zich sterk voelen om hun producten maar te verhogen .. maar ten gunste van WIE?

Denk dat iedereen de aandelenkoers van het bedrijf Aegon wel eens heeft gezien en de ontevreden aandeelhouder .... zou daar een grondslag kunnen liggen voor deze .

Ga denk ik maar eens kijken of we ergens anders iets minder een poot kunnen worden uitgedraaid ... de macht van verzekeraars ... verzekeringen die verplicht zijn ongeremd door blijven verhogen ... en wat ziet de niet declarerende klant daarvan terug ... niets!

2000 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

f1
door f16 - Jul 12, 2012 om 13:47
16 Antwoorden / 9 Vragen
0

Ja pieter66,ik denk dat ik wel weet waar het hem in zit.
De hoge heren van die maatschappijen willen ook op fluweel zitten, m.a.w. ze rijden vette auto's,wonen in dure huizen en hebben een inkomen waar menigeen van gaat watertanden.En dat kunnen ze omdat ze ons, jan met de pet op, ongegeneerd kunnen belazeren en uitzuigen. Het is hetzelfde als die bankdirecteuren,die doen dat ook. Alles bij elkaar zijn het in mijn ogen witteboordencriminelen. En het ergste is dat dit ongestraft blijft,terwijl iemand die een rolletje drop jat uit de supermarkt wel straf krijgt als ie gepakt wordt.
Je wordt steeds meer doodziek van al dit oneerlijke gedoe.

ha
door harryromijn - Jul 12, 2012 om 18:23
272 Antwoorden / 0 Vragen
0

Iedereen had kunnen weten, dat de verzekeringspremie maar een DEEL was, van waarmee de reserves van de verzekeringsmijen gevuld werden. De rest moest maar uit rendementen en beleggingen komen. 30% zelf, 70% uit rente op uitgeleend geld. Steeds hoger moesten die rendementen, want wij waren - net als bij de pensioenen- NIET bereid de hele kosten te storten. Dus nog hogere risico's. Uitlenen aan Gr, It, Sp, overheid, bedrijven aldaar, de O.G. uit de USA en uit NL: kantoorpanden, woonhuizen, op naar nog hogere rendementen en risico's... even NIET aan denken. Totdat... misschien wel eens die kantoren aande ZX\uidas enz minder waard blijken te zijn, dat huis bij veiling helaas ook, en of de Italianen enz ooit alles terugbetalen ? NL heeft als som van gemeenschappelijke (=Staats) + hypotheekschuld mop woonhuizen alleen al 195% van bruto Nat product. Italie en Spanje: 150, Frankrijk 135.
Lachen, straks moet Wilders op z'n knieen naar Brussel om solidariteit met de overschulde NL samenleving af te smeken en komt Jantje Klompenboer met zijn wijsvingertje voor de 2e keer in de knel ( na: en GIJ ALLEN ZULT niet meer dan 3 % te kort komen, behalve ikke natuurlijk zelf, tenzij "Kunduz" me uit de brand helpt)

de motormuis
door de motormuis - Jul 12, 2012 om 19:26
598 Antwoorden / 13 Vragen
0

Het is toch al langer bekend dat alleen de verzekeringsmaatschappij er beter van wordt. Want als je een keer iets hebt dan wordt er van alles verzonnen om maar zo weinig mogelijk uit te hoeven keren.Maar jij moet wel al die jaren een (steeds)
hogere premie betalen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - May 16, 2024 om 12:47
Geldzaken & recht

Sns 2008 afschrift

Mijn stiefmoeder is overleden
En nu beginnen dus de problemen,ik heb een hele lieve stiefzus trouwens
Mijn vader is sinds 2008 dood
En om een heel lang verhaal kort te maken,mijn erfdeel gaat over wat er op 2008 op de rekening van mijn vader en zijn vrouw stond op het moment van overlijden,volgens hun testamenten
Dat moet nu dus verrekend worden

En we gaan er echt ge ... Lees meer

Fr
Fred Mennen - Apr 17, 2024 om 13:07
Geldzaken & recht

Post.NL geeft je geen mogelijkheid om je Post.NL afhaalpunt te wijzigen. Dit wor

Wanneer je een pakket ontvangt via Post.NL kun je alleen je afhaalpunt wijziggen bij de bestelling.
Als ontvanger kun je niet via de Post.NL App en de Klantenservice niet je afhaalpunt van Post.NL bepalen.
Post.NL doet dit voor jou en wel via je postcode.
Als ontvanger kun je dat niet zelf bepalen.
Wel bij het plaatsen van je bestelling bij de verzender.
Je mag dus als ont ... Lees meer

wi
witteke - May 14, 2024 om 10:47
Computers & telefonie

Windows life mail mappen verdwenen

Ook goede morgen,ik gebruik windows life mail,en ja,ik weet het,dat is oud,maar werkt nog prima
Echter nu zie ik de submappen plots niet meer bij het hoofdaccount
En ik snap dat ik iets verkeerd heb gedaan,maar ik had ze heel graag terug
Ze zijn schijnbaar niet weg,maar onzichtbaar
Ik draai onder windows 10
Ik hoop en duim dat iemand een makkelijke oplossing weet
Beda ... Lees meer