bl
door blondie01 Nov 8, 2009 om 22:24
Huishouden & energie

Medicijn

Goedeavond,
Ik heb een kat met een te snel werkende schildklier en hiervoor Strumazol van de dierenarts gekregen. De eerste keer moest ik hiervoor 20euro betalen. De tweede keer 40 euro. Ik ben naar mijn apotheek geweest en kreeg hier te horen dat het middel 16,25 kost (inclusief verzendkosten) dus eigenlijk is het een goedkoop middel. Het middel is jammer genoeg niet zonder recept te krijgen. Wat moet ik nu doen? Ik voel me opgelicht door de dierenarts maar heb het medicijn wel nodig. Met vriendelijke groet, Emma.

843 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

spooky01
door spooky01 - Nov 8, 2009 om 22:36
418 Antwoorden / 56 Vragen
0

Hoi, ga winkelen voor het medicijn bij verschillende dierenartsen. Bel vooral de alleen werkende dierenartsen, die zijn in vergelijking met groepspraktijken goedkoper. Dit is uit eigen ondervinden. Groetjes Ingrid

kenwel2
door kenwel2 - Nov 8, 2009 om 22:42
1574 Antwoorden / 13 Vragen
0

Dag Emma, wat je moet doen: Ga naar een andere dierenarts toe, doe je verhaal, en vraag of hij je ten dienste wil zijn en een recept wil uitschrijven,zeg dat je het hard nodig hebt, en dat je dit middel maandelijks elke dag hard nodig hebt, nog een optie: ga naar het dierenasiel, en doe daar je verhaal, ook daar komen, of zitten dierenartsen op bepaalde tijden, die je het recept mee kunnen/willen geven.Vraag direct om een herhaal recept, voor een jaar als het kan.


Succes, Mvgr. Henri

am
door amelissen - Nov 9, 2009 om 11:40
77 Antwoorden / 1 Vragen
0

Heeft u al met uw dierenarts hierover gesproken?
Als deze dierenarts bevalt is het zo zonde om weer naar een andere dierenarts te moeten zoeken. Eerst praten is altijd beter dan boos weglopen zonder dat de dierenarts enig benul heeft waar het over gaat.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ro
Rob30-06 - May 6, 2024 om 22:11
Huishouden & energie

Liander wil mijn meter vervangen

Ik kreeg vorige week een brief van Liander dat ik mijn huidige goed funtionerende meter voor de stroom moet vervangen vanwege een vage wet .

Ben ik verplicht om dit op te volgen of probeert Liander via druk en halve leugens die nieuwe meter geinstalleerd te krijgen ? Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

Geboren Amsterdammer
Geboren Amsterdammer - Jan 10, 2024 om 22:32
Winkels & webshops
Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan?

Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan?

Geachte forumleden,

Ik sjouw al dagen mijn lege flessen van de ene naar de andere supermarkt.....

Zou het kunnen ,dat de supermarkten te veel lege blikjes en plastic flessen krijgen aangeboden en dat zij express de automaten uitzetten omdat ze anders verlies erop lijden?

Kortom : Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan? Lees meer