pd
door pdknol 18 mei 2017 om 21:25
Vakantie & reizen

Peter Langhout misleidt 5 daagse bus reis Disneyland Parijs

Mijn dochter heeft bij een filmpje van Enzo Knol, een filmpje gezien over Disneyland Parijs.

"Einde van de dag wordt afgesloten met de sprankelende avondshow Disney Illuminations en bij het Kasteel van Doornroosje met schitterend vuurwerk, adembenemende lichtprojecties en verbluffende special effects."

We hebben daarom een reis geboekt. Op diverse reizen sites wordt geadverteerd over de laatste gedeelte van de dag. We hebben voor de zekerheid ook Peter Langhout reizen gebeld of we daadwerkelijk de show konden zien zoals ze ook op hun site hadden geschreven. Peter Langhout Reizen garandeerde dat alle informatie op hun site correct staat en dat we de sluitingsshow gewoon kunnen zien. Daarom via telefonisch de reis geboekt.

Helaas toen we de 5 daagse reis geboekt hadden en in Disneyland Parijs waren mochten we de sluitingsshow niet meemaken. De chauffeur zei dat ze altijd de laatste gedeelte van de reis niet doen, omdat de chauffeur voldoende tijd moet krijgen om te kunnen slapen. Ook Peter Langhout Reizen bevestigde dat ze de laatste gedeelte van de reis weg halen.

Nu heeft Peter Langhout Reizen bepaalde teksten aangepast op hun site. Maar er staat nog steeds volgende tekst op hun site.

Onderstaande informatie is te vinden bij --> "5 dagen busreis Parijs incl. 2 dagen Disneyland Paris" --> Tabblad "Bestemming".

"De dag wordt afgesloten met de sprankelende avondshow Disney Illuminations. Laat u betoveren bij het Kasteel van Doornroosje met schitterend vuurwerk, adembenemende lichtprojecties en verbluffende special effects. Dit wordt een feest om nooit te vergeten…!"

(Peter Lanhout Reizen kon zelf bovenstaande informatie niet vinden op hun eigen site daarom heb ik ook bovenstaande link ook naar Peter Langhout Reizen gestuurd.)

Volgens mij is dit nog steeds misleidend omdat bovenstaande gedeelte tijdens stuitingstijd wordt uitgevoerd.

Peter Langhout reizen verlaat het park tegen 20:30 uur. Omdat je nog naar de bus moet lopen moet je al om 20:00 uur het park verlaten.
De sluitingsshow begint meestal na 22:00 uur, hierdoor zal de bus tegen 23:00 uur het park kunnen verlaten.

Peter Langhout Reizen adverteert volgens mij met misleidende teksten en schrapt de laatste 2,5 uur waardoor je dus de beloofde sluitingsshow niet kunt zien.

Ze bieden nu 10 euro voor de misleidende tekst. De prijs van de reis was meer dan 1000 euro.

Om te voorkomen dat andere reizigers ook worden misleidt door Peter Langhout Reizen, heb ik deze tekst geplaatst.

Ik weet niet of Peter Langhout Reizen de misleidende tekst ook gaan aanpassen. Peter Langhout Reizen handteren een reactie tijd van 6 weken hebben ze mij laten weten. Dit vind ik ook eigenlijk belachelijk lang duren.

2439 11 Rapporteer
door tijger1 - 18 mei 2017 om 21:39
32138 Antwoorden / 15 Vragen
1

Was het antwoord dat u op het Radar forum kreeg niet voldoende?

ne
door neodutchio 18 mei 2017 om 23:04
974 Antwoorden / 10 Vragen

Is een nieuwe trent, als bij het ene forum de antwoorden niet bevallen, hup door naar de andere.

door tenormin 18 mei 2017 om 23:35
12808 Antwoorden / 72 Vragen

Waar staat dan dat het verboden is om op meerdere fora een vraag te stellen? Dat er meerdere forum-leden hier ook bij Radar zijn; ook bij Radar zijn veel andere forum-leden dan hier (gelukkig).

door edrick3 - 18 mei 2017 om 21:51
24372 Antwoorden / 80 Vragen
0

En wat is nu je vraag?
Dit is niet 'Klaag maar raak'.
Ga naar de ANVR.

ha
door halex - 18 mei 2017 om 23:02
1375 Antwoorden / 4 Vragen
0

Dank voor de informatie. Ik zat er niet op te wachten.

ne
door neodutchio - 18 mei 2017 om 23:08
974 Antwoorden / 10 Vragen
1

Wellicht dat de antwoorden bij Radar u niet beviel, maar er staat wel iets moois tussen. U weet wat de vertrektijd is van de bus terug naar huis (20:30u) en dat de show bij sluiting van het park is (22:00). Even kijken en ooohhhh, half 9 is eerder dan 10 uur, dus kunt u de show niet kijken.

Het is even de vraag wat en hoe u het aan Peter Langhout heeft gevraagd. Er zijn namelijk meerdere keuze's in de reis. Veelal gaan mensen meer dagen en dan kunt u dus gewoon de show zien.

ep
door epcot - 18 mei 2017 om 23:29
272 Antwoorden / 11 Vragen
1

Ik weet niet met hoeveel personen u bent geweest voor die ruim 1000 euro. U schrijft tevens dat u alleen en speciaal voor Disney die reis hebt geboekt. Voor hetzelfde geld had u met 4 personen een bus / trein reis kunnen boeken en 3 of 4 nachten in een Disney hotel kunnen zitten. Had u zelf kunnen bepalen hoe laat u het park had verlaten want deze hotels liggen op loop afstand van de beide parken.

door koekeloer - 19 mei 2017 om 12:16
301 Antwoorden / 17 Vragen
2

Het einde van de dag wordt toch afgesloten met de show zoals Langhout schrijft.
Ik lees niet dat de Langhout gasten daar ook bij zullen zijn.
Zoals het nu is is het voor U inderdaad onvergetelijk zoals zij zeggen (maar wellicht op een andere manier dan U had gedacht).

door carola.83 - 19 mei 2017 om 12:23
11579 Antwoorden / 28 Vragen
0

Als je mensen wilt waarschuwen, kun je daarvoor beter FB voor gebruiken en sites als Klacht.nl en Klachtenkompas.nl

door simon55 - 19 mei 2017 om 21:07
981 Antwoorden / 4 Vragen
0

Had handig geweest als U n screenshot had gemaakt , dan was t makkelijker te bewijzen.

ko
door koningsjpc - 20 mei 2017 om 11:44
63 Antwoorden / 4 Vragen
0

Je hebt een 5-daagse reis incl. 2 dagen Disneyland Parijs geboekt, dus heb je 1 avond, om de show te zien, n.l. de 1e avond.

door ficus 20 mei 2017 om 11:50
91 Antwoorden / 2 Vragen

Niet helemaal volgens de website. 
Op de eerste dag Disneyland vertrekt de bus in de loop van de avond terug naar het hotel en op de tweede dag Disneyland vertrekt de bus aan het eind van de middag terug naar het hotel.

door boppe1943 - 20 mei 2017 om 13:00
736 Antwoorden / 98 Vragen
1

Gewoon schriftelijk verder onderhandelen met Peter Langhout, stel een bedrag voor dat u aannemelijk vindt en wacht een tegenbod af. Stel een termijn vast van 2 weken. Komt u niet tot een redelijke overeenstemming dien dan een klacht in bij de Geschillencommissie Rezien. Klik: https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/reizen/

Me
door Mevr. pellikaan - 21 mei 2017 om 16:56
2 Antwoorden / Vragen
0

Peter Langhout reizen doet dit soort dingen heel vaak, een keer geboekt naar Londen, zou museum Madame Tussaud bij zitten, deden ze niet, want het was veel te ver rijden vanaf waar we overnachten, chauffeur zei toen ook, doen we nooit.

Reis geboekt Rome, Florance en Venetie geboekt, gingen we ook niet naar Rome, zelfde verhaal, doen we nooit is te ver weg, wij hadden dit wel laten mee wegen in de keus voor reis, hadden graag Vaticaan stad gezien, dus wel erg jammer.
Gingen we een keer in de avond naar een kasteel, om te bezichtegen, was een hele klim om er te komen, maar volgens de reisleider/chauffeur zeer de moeite waard, was het kasteel dicht, wel winkeltjes erbij open, ik vermoed een soort afspraak om mensen daar te krijgen, voor de klandizie, zeiden verkopers van de winkeltjes, dat het kasteel nooit in de avond open is voor publiek, dus lijt me sterk dat ze dat niet wisten.

Conclusie, geen Peter Langhout reizen meer boeken, tenzij je voor verrasingen wil komen te staan.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ma
Marcella2017 - 13 jul. 2017 om 16:54
Vrije tijd & tuin

Opschorten lidmaatschap fit for free wegens enkelbreuk geweigerd

Vorig jaar heb ik een volledig abonnement afgesloten voor mij en mijn 14 jarige dochter. Als minderjarige mag je alleen onder begeleiding van een volwassense mee.Ik heb in 1 keer het hele bedrag betaald. Nu brak ik mijn enkel en met een brief van de chirurg waarin stond dat ik een half jaar niets kon belasten heb ik gevraagd of ze mijn lidmaatschap konden opschorten. Mooi niet dus. Meer ervaringen ... Lees meer

altijdgeluk - 21 jul. 2017 om 19:38
Geldzaken & recht

Mag een winkel de geboortedatum vragen?

Voor bestelling van € 12 bij bonprix moet ook de geboortedatum ingevuld worden! Volgens de klantenservice doen ze dit "om fraude te voorkomen". 

JUIST om fraude met mijn gegevens te voorkomen, wil ik mijn geboortedatum niet aan Jan en alleman meedelen. En zal ik de enige zijn??
Hoe kunnen we onze privacy beschermen zonder valse data in te vullen?
Is er geen wet die deze in ... Lees meer

be
bergklip - 6 sep. 2016 om 21:22
Winkels & webshops

WISH

Graag wil ik weten of er mensen zijn die al eens iets hebben besteld bij Wish (online winkel).
Ze verkopen van alles voor belachelijk lage prijzen en daarom vertrouw ik het niet helemaal.
Wie kan mij iets vertellen over deze site. Lees meer