ka
door katiuska May 25, 2011 om 17:58
Vrije tijd & tuin

Kaartjes pepetickets toppers

7 kaartjes voor de toppers gekocht in januari bij pepeticket.nl. Het ziet ernaar uit dat de kaartjes niet geleverd worden. Mailtje gehad dat ik 25 mei bericht zou ontvangen maar nog niets gehoord. Wat zijn mijn rechten en welke stappen moet ik ondernemen om toch de kaartjes te ontvangen of anders het totale bedrag 705,= retour te ontvangen. Mooiste zou zijn + rente.

983 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

diumenge
door diumenge - May 25, 2011 om 18:42
11969 Antwoorden / 15 Vragen
0

Dat is niet handig dat je via hun kaarten hebt gekocht. Kijk maar 's op deze site. [quote]Waar niet te kopen
De volgende sites zijn geen primair voorverkooppunt, koop daar in ieder geval geen kaarten. Het gaat o.a. om budgetticket.nl, onlineticketshop.nl, worldticketshop.nl, tickets4u.nl, tickets123.nl, QQtickets.nl, ticketunlimited.nl, ticketforsale.nl, tickets2buy.nl, ticketshier.nl, pepetickets.nl, getmein.nl, 4alltickets.nl, tickets4events.nl, easytickets.eu, rang1tickets.nl, deticketservice.nl, aatickets.nl, seatwave.nl, getmein.nl, viagogo.nl, 24hourtickets.nl, kaartverkoop.nl, eventem.nl, euroteam.net, ltaticketservice.nl, stadiontickets.nl, besteltickets.com, concertkaartjesonline.nl, ticketsmarkt.nl, ticketparadijs.nl, www.ticketnet.biz, www.ticketstop.nl, www.ticketdirect.nl, www.tickets.nl en ticketsnederland.nl. Let op; deze lijst verandert voortdurend.Je had ze dus hier moeten kopen.

ka
door katiuska - May 25, 2011 om 18:56
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Bedankt voor je berichtje. Wist dit dus niet! Weer een beetje wijzer geworden. Mijn lesje wel geleerd.

Alleen begrijp ik niet. Pepeticket is toch ook lid van een branche ( EUSTA). Wanneer zij in strijd zijn met de wetgeving zijn zij toch fout en niet diegene die denkt kaartjes te kunnen kopen voor een gezellige avond.

Tevens heb ik begrepen dat je per persoon maar een aantal kaartjes kan kopen via officiele sites.
Hoe kan het dan dat bijv. een pepeticket wel aan zoveel kaartjes kan komen/kopen zodat ze vroegtijdig uitverkocht zijn. Dan doen die officiele sites toch net zo hard mee?!

Zulke bedrijven moeten gewoon niet bestaan.
Er zijn dus ook mensen die hier niet echt van op de hoogte zijn.

mrbmrb
door mrbmrb - May 25, 2011 om 19:14
84 Antwoorden / 4 Vragen
0

Elke branche kan zijn eigen vereniging of keurmerk oprichten maar vaak zeggen dergelijke keurmerken bar weinig. EUSTA is de European Union Secondary Ticketing Association oftewel de vereniging van zwarthandelaren van concertkaarten.

Voortaan bij de officiele verkoopkanalen kopen, dan ben je a) veel goedkoper uit en b) weet je zeker dat je je tickets krijgt. Zie ook de website Weet Waar Je Koopt uit de bovenstaande reactie van diumenge.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer