Ni
door Niels Ongering Aug 16, 2016 om 19:08
Winkels & webshops

Klacht kredietwaardigheid H&M

Een aantal jaren geleden waren er ook al klachten over de wijze van kredietbeoordeling door H&M. Er is blijkbaar nog niets veranderd. Zij beoordelen op basis van postcode en daarop wordt mijn bestelling geannulleerd. Ik heb hier op gereageerd bij de klantenservice.  (Dossier nr  166552596740240). 
Zij vinden dat ik contact op moet nemen met degene die beoordeelt. Ik vind dat zij dat beter zelf eens kunnen doen.
vriendelijke groet,
Niels Ongering

1986 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

costnix
door costnix - Aug 16, 2016 om 19:33
2874 Antwoorden / 1 Vragen
0

Het kan ook zijn, dat de vorige bewoner van uw huis een wanbetaler was. Ik kon bijvoorbeeld niets bij Otto bestellen. De vorige bewoner van mijn huis had grote schulden bij o.a. Otto.

ra
door ramanah - Aug 16, 2016 om 19:49
135 Antwoorden / Vragen
0

Er zijn gebieden/postcodes/adressen waar "de verkopers" slechte/vervelende ervaringen hebben gehad. Dus zullen ze, door schade en schande wijs geworden, die adressen niet "op rekening" leveren. En laten we eerlijk zijn, daar valt wat voor te zeggen. Maar als u per sé wilt bestellen bij H & M, kunt u toch of betalen bij aflevering of vooraf en in geval van retour uw geld retour krijgen. Betalen moet u toch uiteindelijk toch ........... (los van dit verhaal: mijn partner kwam in een huis met een afgesloten electra en gas. Ex plantjesliefhebber. De energieboer wilde graag dat zij even de schulden van die plantjesliefhebber betaalde en wilde niet her aansluiten).

ha
door halex - Aug 16, 2016 om 23:57
1374 Antwoorden / 4 Vragen
1

H&M biedt u voldoende alternatieve mogelijkheden om te betalen. De verkopende partij bepaalt hoe er betaalt wordt, niet u. Daar kunt u het niet mee eens zijn, maar niemand verplicht u om bij H&M te kopen. Als u vrijwillig besluit dat wel te doen, hebt u zich te schikken in de voorwaarden die H&M daarvoor aan u stelt.

zoekster1
door zoekster1 - Aug 17, 2016 om 00:55
1583 Antwoorden / 3 Vragen
1

Ik ben het niet eens met Halex. Er worden niet genoeg mogelijkheden geboden om te betalen. De meest makkelijke manier waarbij het bedrijf geen enkel risico loopt is via ideal te betalen. Dat heeft toch bijna iedere zichzelf respecterende webshop, maar H&M niet. Echt idioot.

ha
door halex Aug 17, 2016 om 02:01
1374 Antwoorden / 4 Vragen

Uiteraard bent u het niet met mij eens. Maar 'voldoende' betreft de kwantiteit van de mogelijkheden, niet de kwaliteit. Hoeveel alternatieve methoden vindt u voldoende (in aantal dus)?

zoekster1
door zoekster1 Aug 17, 2016 om 09:58
1583 Antwoorden / 3 Vragen

Ha ha, u heeft weer een manier gevonden om u er uit te kletsen. Ja natuurlijk, we gaan het alleen hebben over de kwantitieit en niet over de kwaliteit van betalen. Dan telt alles mee,goud, bitcoins, slagtanden van neushoorns.... Pfff,  er moeten natuurlijk voldoende kwalitatieve mogelijkheden zijn. En als ideal ontbreekt, zijn er onvoldoende kwalitatieve mogelijkheden, want dat is een nummer 1 op het gebied van internetbelaingen. Zelfs die Chineze sites bieden ideal aan. H&M biedt een acceptgirokaart aan, een winkel die helemaal  op jongeren is gericht, het gros weet niet eens hoe zo'n ding eruit ziet. En nu weer gauw een slim antwoord bedenken, want UITERAARD bent  u het niet me eens.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

aj
ajay - May 29, 2024 om 09:27
Huishouden & energie
Lekkage bij de buren via onze schoorsteen?

Lekkage bij de buren via onze schoorsteen?

Onze buren hebben lekkage in de nok van hun huis. Volgens hen komt dit water via onze schoorsteen.
Nu heb ik een appje gekregen waarin de buren mij vragen om hier wat aan te laten doen omdat het onze schoorsteen is.
Maar wie is nu verantwoordelijk. Zou de lekkage via mijn schoorsteen kunnen komen? Slecht voegwerk.
Of moeten de buren dit oplossen? Loodslabben van hun dak? Lees meer

Si
Sita B - May 31, 2024 om 20:42
Geldzaken & recht

Mijn ex-man is in 2014 overleden en ik moet nog steeds zijn schuld betalen omdat

Omdat sociale dienst van Den Haag ze dat ik moet betalen. 9 jaar geleden betaalde ik €20 per maand. Daarna hebben ze zelf besloten dat het vedrag van €33,17 per maand moest. En nu heb ik brief van sociale dienst ontvangen dat ik vanaf juni moet €80 per maand moest betalen. 

terwijl niet mijn schuld is waarom moet ik betalen. En hij had recht op bijstand en kreeg zo'n €200 per maand 

Lees meer