Mv
door MvdLinden Dec 6, 2016 om 01:05
Computers & telefonie

Iphone batterij wordt niet vervangen maar komt wel in aanmerking..

Sinds een tijdje valt mij iphone 6s plotseling uit terwijl hij aangeeft dat de batterij nog 40% is. Meerdere mensen hebben hier blijkbaar last van en nu heeft Apple een reparatieprogramma om de batterij gratis te vervangen. Mijn telefoon kwam ook in aanmerking voor dit programma.

Dus ik heb hem opgestuurd naar Tsjechie (via apple). Vandaag kreeg ik de mail dat er iets mis was. Mijn telefoon is namelijk een keer gerepareert geweest (kapot scherm) en nu gaan ze de batterij niet vervangen, terwijl ze zelf een fout hebben gemaakt door de verkeerde batterij te plaatsen. Destijds is mijn telefoon niet gerepareerd door een Apple erkende reperateur (dit scheelde veel qua prijs en mijn telefoon viel niet meer binnen de garantie).

Ik heb meerdere malen gebeld naar Apple om te kijken of ze dit kunnen oplossen maar ze zeggen dat ze niets kunnen doen. Het enige advies wat ik krijg is een nieuwe telefoon te kopen, ze geven ook de optie om voor 600 euro hem te laten repareren. Dit kunnen ze toch niet maken? Er is verder niets mis met de telefoon, alleen een foute batterij die ze er zelf in gezet hebben..

2143 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ha
door halex - Dec 6, 2016 om 06:19
1374 Antwoorden / 4 Vragen
2

En dan vervangen ze de batterij en blijkt uw telefoon een week later kuren te vertonen. U claimt bij Apple dat de reparatie niet goed is gegaan, maar dat zou ook kunnen liggen aan de eerdere ondeugdelijke reparatie bij een derde. Dus Apple gaat zijn vingers niet branden aan uw telefoon. Uw eerdere reparatie was misschien wel veel goedkoper, maar u hebt daarmee afstand gedaan van de service. Goedkoop blijkt weer eens duurkoop.

gerbera
door gerbera - Dec 6, 2016 om 10:44
7372 Antwoorden / 14 Vragen
0

Als u het scherm ook via Apple had laten repareren hadden ze de batterij wel vervangen. Is het toestel door een ander open gemaakt vervalt alle recht op garantie dus ook op een nieuwe batterij. Het vervangen van de batterij is ook een garantieservice van Apple.

Topantwoord

heremietkreeft
door heremietkreeft - Dec 6, 2016 om 17:08
16883 Antwoorden / 202 Vragen
10

Zoek een kleine GSM winkel waar ze u waarschijnlijk goed en tegen weinig kosten kunnen helpen. Dat afgezien van het feit dat u primair toch eerst bij degene die het apparaat aan u heeft verkocht dient aan te kloppen. Maar al al gezegd: garantie vervalt als de reapartie buiten een erkend bedrif plaats vind. Herhaald, laat dat dan nog een keer doen!

ro
door ronny530 - Dec 6, 2016 om 17:27
2794 Antwoorden / 41 Vragen
0

Een vervangende batterij voor de 6s inclusief het gereedschap is online voor om en nabij de 30 euro te koop. Het is nu wel zaak om de 6s weer retour te krijgen want daatr kunnen kosten aan verbonden zijn.

Topantwoord

me
door melding - Dec 7, 2016 om 11:21
9 Antwoorden / 4 Vragen
10

Als er iets met je iPhone gebeurt, heb je volgens Apple recht op één jaar garantie. Dat is echter in strijd met de Europese regelgeving, die voorschrijft dat je als consument aanspraak kunt maken op twee jaar garantie. Heb je de telefoon in europa gekocht dat geld dit ook voor jou. Apple meldt dit zelf niet, maar als je het aangeeft wanneer je contact met Apple opneemt, krijg je de garantie wel toegekend.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

JTA
JTA - May 14, 2024 om 12:22
Huishouden & energie

Servicecontract voor warmtepompverwarming kost E 481 pj ???

Waarom is een servicecontract voor een warmtepompverwarming van een appartement zo veel duurder dan dat ik ooit voor een cv-verwarming servicecontract  heb betaald? 
Offerte gekrgen voor een 1 jaar jong nieuw opgeleverd appartement, kosten E 481,00 per jaar !!

Voor cv ketel betaalde ik ca. E 8,00 per maand... ( E 96,00 per jaar)
Is dit een nieuwe melkoe voor installatiebedri ... Lees meer

wi
witteke - May 14, 2024 om 10:47
Computers & telefonie

Windows life mail mappen verdwenen

Ook goede morgen,ik gebruik windows life mail,en ja,ik weet het,dat is oud,maar werkt nog prima
Echter nu zie ik de submappen plots niet meer bij het hoofdaccount
En ik snap dat ik iets verkeerd heb gedaan,maar ik had ze heel graag terug
Ze zijn schijnbaar niet weg,maar onzichtbaar
Ik draai onder windows 10
Ik hoop en duim dat iemand een makkelijke oplossing weet
Beda ... Lees meer

Mikske10
Mikske10 - May 15, 2024 om 16:07
Winkels & webshops

Webwinkel

Ik heb dinsdag 7 mei 2024 een tafellamp besteld.
Ik heb een bevestigingsmail van Bol.Com ontvangen.
De lamp zou de dag erna, maar uiterlijk 10 mei bezorgd worden.

Nu blijkt na diverse keren bellen met Bol.com., dat er iets fout is gegaan bij het verzenden. 
Bol.com belde mij hierover terug en ze konden niks anders dan mijn bestelling annuleren en dan zou ik de lamp g ... Lees meer