Ja
door Jaap J Apr 11, 2016 om 10:46
Garantie & verzekeringen

Garantie op reparatie lekkage dak

Geachte redactie,

Een maand nadat een lekkage op het dakje van de erker van ons huis gerepareerd was, begon het lekken op precies dezelfde plek opnieuw.
Voor het herstel daarvan stuurde het dakbedekkingsbedrijf een tweede nota. 
Ik belde met het bedrijf en gaf aan dat die tweede nota een vergissing moest zijn, omdat de reparatie immers niet goed was uitgevoerd en dat er daarom voor de tweede keer iemand bij moest komen. Men zou dat uitzoeken.
Zes weken daarna werd ik teruggebeld met de mededeling, dat het bedrijf geen garantie geeft op reparaties, dat zou niet kunnen in verband met veranderende weersomstandigheden. Ik heb mij daarmee niet akkoord verklaard. 

Mijn vraag: is het logisch en rechtmatig dat het dakbedekkingsbedrijf geen garantie geeft op haar reparatiewerk van één maand eerder?

Ben benieuwd naar uw antwoord

4572 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

da
daveyd5444 - Apr 27, 2024 om 22:02
Geldzaken & recht

Waar is het pensioen gebleven van he Pannevis metaaltechniek bedrijf uit Utrecht?

Het bedrijf pannevis machinefabriekuit utecht  is opgeheven. Maar wie is nu de rechtsopvolger? Het pensieon is het poseidon fonds blijkbaar maar dat bestaat ook al niet meer. Wie weet waar dit pesioen heen is gegaan?  We lopen vast. Bedankt voor iedere tip die u kunt geven. Lees meer

da
daveyd5444 - Apr 27, 2024 om 22:09
Elektronica & tv

Hoe heette het metaalbedrijf da tin de Nieuwlichtstraat zat in Utrecht?

Het bestond ergens in de vorige eeuw in de wijk Zuilen in de jaren 60 of 70. Lees meer

Do
Doerak_games - Apr 27, 2024 om 01:33
Elektronica & tv

Alternate weigert terugbetaling of Een niew Moederbord stomme oplichters

nou ik heb eens een pc besteld alternate leek wel de goedkoopste ( is ook zo ) maar ja alles werkt behalve het moederbord denk nou dat komt wel goed veel 5 sterren op de website maar ja ik stuur dus een mailtje van hey ik heb een moederbord ontvangen maar dees is defect geleverd nou alternate test het zegt vervolgens dit is gebruikers schade dus  je garantie vervalt oke dus garantie heb je geen r ... Lees meer