Tryingtohelp
door Tryingtohelp Aug 26, 2012 om 17:01
Geldzaken & recht

Hoe bepaal ik welke partij bij mij past

Wellicht bieden de komende verkiezingsdebatten van de komende weken het antwoord wat ik zoek. Alhoewel daar natuurlijk het risico in zit van loze beloften en verkiezingspropaganda.
Zoals zovelen. denk ik. ben ik een zwevende kiezer.
Ik vraag me af of alle sites à la kieswijzer etc. wel zo onafhankelijk zijn als ze doen vermoeden.
Wat is de beste manier / site om te bepalen op welke partij een zwevende kiezer kan kiezen ?
NB: de discussie is niet bedoeld als discussie van voors en tegens van partijen, maar om te weten te komen bij welke manieren / sites andere zwevende kiezers baat hebben gevonden om hun keuze te bepalen.

1501 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

dearagain
door dearagain - Aug 26, 2012 om 18:24
2462 Antwoorden / 7 Vragen
0

Dat is natuurlijk wel afhankelijk van waar je zweeft. Zweef je links of rechts of in het midden of nog ergens anders. Kies dan op je gevoel linksrechts/rechtslinks/linksmidden/rechtsmidden/of volg de liefde. Anders gezegd: een siteprogramma doet niet anders dan wat ik hier als mogelijkheden aangeef.

Sukses.

freya
door freya - Aug 26, 2012 om 18:35
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0


http://www.stemwijzer.nl? *[u]klik[/u]*

Freya

Cookies
door Cookies - Aug 26, 2012 om 18:44
13336 Antwoorden / 36 Vragen
0

Als je geen vertrouwen hebt in stemwijzers, dan kun je de programma's lezen op de sites van de politieke partijen. Kijk alleen naar de standpunten t.a.v. de voor jou belangrijkste onderwerpen. Er is nl. geen enkele partij die op alle fronten aan jouw wensen/eisen voldoet.

melomaan
door melomaan - Aug 27, 2012 om 00:47
157 Antwoorden / 1 Vragen
0

De stemwijzer is gebaseerd op de mooie beloftes die de partijen in verkiezingstijd doen, waarvan vrijwel iedereen weet dat de meeste na 12 september direct weer overboord gegooid worden. Ik vond de stemtracker erg interessant. Deze gaat uit van hoe de partijen in de afgelopen jaren daadwerkelijk in de kamer hebben gestemd tijdens wetsvoorstellen. Bij mij kwamen er een heel andere uitslag uit dan bij de stemwijzer.

fe
door festinger - Aug 27, 2012 om 03:02
410 Antwoorden / 18 Vragen
0

Bij Stemwijzer wordt van te voren met alle partijen onderhandeld alvorens ze online gaan. En na 12 september volgt er weer een coalitie die na 2 jaar valt. En dan moeten we weer stemmen en gebeurd hetzelfde. En het is triest te zien dat een derde van de stemmers niet meer stemmen. En ergens hebben die afhakers gelijk,want hoe belangrijk ook gemaakt het maakt niet uit waar we op stemmen want de ellende blijft en geen enkel coalitie zal zorgen voor verandering.

Heb wel een voorstel. Scheidt Kerk en staat en schaf prinsen en prinsessen af. Zolang we we zo middeleeuws irrationeel denken zal er nooit iets veranderen voor het klootjesvolk.

jobiejoba
door jobiejoba - Aug 27, 2012 om 08:26
134 Antwoorden / 1 Vragen
0

Laat iedereen nog maar een paar weken zweven.
Waarom zou je antwoord geven op deze vraag, daar help je alleen maar de verkeerde mensen mee. De mensen die de zwevende kiezers proberen te sturen.

harrie
door harrie - Aug 27, 2012 om 12:57
765 Antwoorden / 36 Vragen
0

Vraag jezelf eens af:
Van welke lijsttrekker zou ik een 2ehands auto durven kopen?
Maar vergeet niet de leverings/garantie voorwaarden oftewel het partijprogramma heel goed te lezen.....
Het blijven per slot van rekening handelaren ;-))
Sterkte.

Ex-Haagsche Harrie

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

re
reuben748 - May 20, 2024 om 15:19
Huishouden & energie

Koken op gas of inductie

Dear forum members,

A new kitchen is going to be built, but now I am faced with the following ..............what should I choose?
Currently cooking on gas here, but you hear so much about cooking on induction. I have delved into it as much as possible (as far as possible). 
Intellectually I  should choose induction , but I'm dreading it. You hear so many contradictions an ... Lees meer

petra gerritse
petra gerritse - May 20, 2024 om 09:45
Geldzaken & recht

Geen mogelijkheid om MEGA te bereiken, telefonisch en per mail niet. Ook v. b. brieven van ACMn gestuurd, GEEN REACTIE

na verkeerde eindafrekening, de nieuwe energieleveraar heeft tijdig afgemeld ,steeds wordt er door gegaan met een maand betaling. Deze heb ik gestorneed.
Krijg nu een aanmaning via bureau. Lees meer

Bol heeft mijn koffie apparaat zoek gemaakt. had volgens bol naar philips, gemoeten, en wil het niet vergoeden

Aan Bol.com Pakketweg 2 5145NG Waalwijk     Mijn Koffiemachine lekte van onderen . Philips Saeco Grand Aroma sm 6585/00. Gekocht 3 Januari 2024 met 2 j garantie. Volgens u had het naar Philips reparateur gemoeten !, maar van hun nooit geen label met adresgegevens gekregen. De antwoorden van jullie service en contact staan hieronder Volgens hun wordt het als verloren beschouwd. Wat h ... Lees meer