ju
door juano Mar 15, 2020 om 19:52
Winkels & webshops

Fotoprint op geborsteld aluminium.

fotoopaluminium.nl en fotocadeau.nl leveren slechte fotoprints op aluminium. Aan mij eleverde prints van 40x30cm en één van 90x60cm zijn slecht van kwaliteit, de grootste is tevens gedeukt. fotoopaluminium.nl geeft dit toe, van met name de kleinere print weten zij niet eens zeker of deze op wit aluminium of, zoals opgedragen, op geborsteld aluminium is geprint. fotoopaluminium.nl komt met allerlei vreemde, ondeskundige verklaringen maar wenst geen oplossing te bieden. Ondeskundig, onbetrouwbaar en klantonvriendelijk tot op heden.

997 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

heremietkreeft
door heremietkreeft - Mar 15, 2020 om 20:55
16885 Antwoorden / 202 Vragen
0

Als u wilt weten wat u eventueel kunt doen, al vraagt u dat niet: https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/garantie-reparatie/garantietermijn/garantie-binnen-garantietermijn  Daar kunt u eventueel uw klacht kwijt. https://www.ictrecht.nl/blog/een-klacht-over-een-webwinkel-ga-naar-consuwijzer  Ik zie geen webwinkel keurmerk.

marita5
door marita5 - Mar 16, 2020 om 11:39
11535 Antwoorden / 15 Vragen
0

Hallo Juano , 

Fotoopaluminium is nergens bij aangesloten . klik op de rode regels .

Neem eens contact op met Consuwijzer , 

https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer 

Of het Juridisch Loket , door het Coronavirus zijn alle vestingen gesloten , neem telefonisch / of via e-mail contact op .

https://www.juridischloket.nl/contact/#

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

re
reuben748 - May 20, 2024 om 15:19
Huishouden & energie

Koken op gas of inductie

Dear forum members,

A new kitchen is going to be built, but now I am faced with the following ..............what should I choose?
Currently cooking on gas here, but you hear so much about cooking on induction. I have delved into it as much as possible (as far as possible). 
Intellectually I  should choose induction , but I'm dreading it. You hear so many contradictions an ... Lees meer

Ky
Kyletwee - May 20, 2024 om 10:06
Geldzaken & recht

Mag de KB onjuiste informatie over mij publiceren online?

Wat kun je doen als een site van de overheid onjuiste informatie over je publiciert? Ze doen niks met mijn klacht. Het gaat om de Koninklijke bibliotheek die weigert mijn geboortejaar aan te passen. Het interesseert ze geen biet dat ze mij decennia ouder maken dan ik ben met alle gevolgen van dien.. Lees meer