ma
door marjatw Jan 16, 2010 om 19:19
Vakantie & reizen

Wat moet ik nu betalen voor die vakantie?

Ik zocht op internet naar een voordelige AI vakantie op mallorca. Ik vond protur monte safari bij neckermann. Bij 3 personen gaf de prijscolom op 24 augustus een prijs aan van 830 euro! Als je dan op totale prijsberekening kiest komt er een prijs uit van 954 euro pp, met een korting van 44 euro pp kom ik dan op892 euro! Dan betaal ik nog 62 euro te veel pp. Deze vakantie staat tot 20\1 in optie. Mijn vraag is nu kan ik eisen dat ze mij die vakantie verkopen voor 830 euro pp? Alvast bedankt voor de antwoorden, Marja

812 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ab
door abelha_1 - Jan 16, 2010 om 19:58
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste Marja,

Tsja vakanties en prijzen. Best lastig.
Sowieso moet je altijd naar de prijs kijken zodra een prijsberekening hebt gedaan. Vaak worden op de eerste pagina alleen de prijzen zonder de toeslagen vernoemd. Toeslagen zoals reserveringskosten, extra kosten omdat je bv vliegt op een vrijdag/zaterdag/zondag. Dan nog de vluchten: Een touroperator heeft meerdere vluchten beschikbaar en zijn afhankelijk van de markt daarin, alsmede de olieprijzen. Ze kunnen niet zomaar de prijs aanpassen, wordt de olie duurder, stijgt de prijs van een vlucht ook. Dan heb je bij vluchten ook nog iets anders, prijsklassen. Simpelweg een verhaal van wie het eerst komt wie het eerst maalt. Dezelfde stoelen, maar iemand die een rij voor je zit kan maar zo de helft betaald hebben.

Eisen voor een goedkopere prijs, het valt te proberen maar ik geef je weinig kans.
Wat je kan proberen is een prijsvergelijking maken. Kijk eens of je hetzelfde hotel, dezelfde vlucht, dezelfde kamer etc bij een andere touroperator kan vinden en of de prijs daarin verschilt. Mocht je hetzelfde ergens anders goedkoper vinden dan geef ik je meer kans.

Ik hoop dat je hier iets mee kan!

lintie
door lintie - Jan 16, 2010 om 20:35
22 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste Matja,

Doordat prijzen tegenwoordig zo snel veranderen is het bijna niet meer te doen deze up-to-date te houden in overzichten. Daardoor krijg je ook een "prijsberekening" met de actuele prijs. Deze is wel altijd de correcte op dit moment geldende prijs. Morgen kan deze natuurlijk weer anders zijn.

Je zou kunnen proberen bij Neckermann, maar ik geef je weinig kans.

Lintie

frans1975
door frans1975 - Jan 19, 2010 om 13:00
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

met betreffende organisatie heb je al contact gezocht? Zijn er wellicht nog kosten berekend die niet op het voorblad getoond werden?

groeten,

Frans

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - Apr 29, 2024 om 21:46
Vrije tijd & tuin

Hoe krijg ik mijn hortensia weer tot leven?

Op mijn verjaardag kreeg ik een mooie hortensia voor op mijn balkon. Ik heb hem meteen in een grotere pot gezet, maar dat had ik beter niet moeten doen, want ik had er even niet bij nagedacht dat je moet wachten tot het najaar als de bloemen helemaal uitgebloeid zijn. Nu lijkt de plant dood te gaan. Lees meer

Va
Vandamenel - Apr 29, 2024 om 13:31
Winkels & webshops
ICI paris webwinkel/postnl is mijn retour kwijt

ICI paris webwinkel/postnl is mijn retour kwijt

In december 2023 heb ik een bestelling geplaatst en een week later geretourneerd. Netjes afgegeven bij het plaatselijke postkantoor binnen de retour termijn, met het label dat je kunt downloaden op hun website.

Het pakket is echter kwijt geraakt, vandaag de dag staat de informatie nogsteeds op 'bezorgtijd onbekend'. Na talloze mailtjes en belletjes weigert ici Paris mij te helpen. Ook n ... Lees meer

Josp003
Josp003 - Apr 29, 2024 om 19:04
Garantie & verzekeringen

Garantie voorwaarden

ik heb ca 2,5 jaar geleden een fornuis gekocht via een keukendealer. Deze heeft nooit de garantievoorwaarden aangeleverd en deze staan ook niet op zijn site. Ik hoorde alleen u hebt 5 jaar volledige garantie. Ook op de site van de producent/importeur is niets vinden  over garantievoorwaarden of over algemene verkoopvoorwaarden.
Nu was er deze week een monteur van de producent voor een repar ... Lees meer